leonardomediakademia@gmail.com

+36 42 788 430

4400 Nyíregyháza, Báthori u. 5.

Karácsonyi ünnepi műsor 2023

Karácsonyi műsor

  1. december 21-én, csütörtökön, iskolánk 9. évfolyamos diákjai a közelgő karácsony ünnepének alkalmából egy kis műsorral készültek. Az ünnepséget az intézmény udvarán tartottuk, ahol a 10. évfolyamos tanulók forró teával kedveskedtek a nézők számára.

A 9. évfolyamos diákok karácsonyi dalokat énekeltek, mellyel mindenki szívében felerősítették a szeretet fontosságát. A magyar dalok mellett angol dal is felcsendült, amelybe bevonták a közönséget is. Ez nagyon izgalmas volt, és igazán meghitt hangulatot teremtett. Eközben intézményvezető asszony szaloncukrot osztogatott, a felsős diákok pedig karácsonyi mintás könyvjelzővel ajándékozták meg a tanulókat.

Az énekek mellett meghallgattuk Ady Endre: Karácsonyi regéjét, Hegyes Viktória Kitti 9. C osztályos tanuló előadásában. Azt gondolom, ez a rege csodálatos, és a műsor csúcspontja volt, mint a legfényesebb csillag az égen, a betlehemi csillag.

Az ünnepségen kihirdetésre került a karácsonyhoz kapcsolódó történelmi kihívás eredménye is. A megmérettetés szervezője Koleszár Noémi történelem szakos tanárnő büszkén hirdette ki a legjobban teljesítő diák nevét, a 10. A osztályos Benke Dániel Mihályt, akit ezért jutalomban részesítettünk.

A műsorunk zárásaként a Pünkösdi Egyház is megajándékozta iskolánkat, Jézus Krisztus megszületését ünneplő zenés és énekes produkcióival.

Köszönet a felkészítő tanároknak, akik megidézték a karácsony hangulatát: a 9. B osztály osztályfőnökének, Nagy Zsuzsanna tanárnőnek, a 9. A osztály osztályfőnökének, Bóka Zsolt tanár úrnak, és végezetül a 9. C osztály osztályfőnökének, Végső Szabolcs tanár úrnak.