leonardomediakademia@gmail.com

+36 42 788 430

4400 Nyíregyháza, Báthori u. 5.

2024

  • Sportnap

    Diákjaink közös főzésen vettek részt az erdei tornapályán a sportnap alkalmából. Az ételeket közösen készítették el. az előkészítésben sokan részt vettek. A főzés mellett szabadidős programok és ügyességi játékok színesítették a napot. A diákok kreatív drónfotókat is készítettek.

    Olvass tovább

  • Digitális Témahét

    A digitális témahét ( április 8-12.) keretein belül megrendezett héten a gyakorlati feladatokat a tanulók tanáraik iránymutatásával, csapatmunkában oldották meg. A véletlenszerűen összeállított csoportoknak a feladat megoldása mellett az együttműködésre is törekedniük kellett. A diákoknak egy digitális rajzot, egy 5 képből álló fotósorozatot és egy videót kellett létrehozni. A 6 fős csapatok kifejezetten élvezték a…

    Olvass tovább

  • Farsang

    Diákjaink farsangi ünnepséget szerveztek. A rendezvényen értékelték a jelmezeket, mely után zenés discoval zárult a nap.

    Olvass tovább

  • Karácsonyi Ünnepség

    Diákjaink ünnepséget szerveztek a Karácsony és a szeretet ünnepe tiszteletére. A 9. évfolyam műsorát, tanáraik és az iskola tanulói is megtekintették.

    Olvass tovább

  • A Világ Múmiái Kiállítás

    Diákjaink megtekintették a népszerű Múmia kiállítást Budapesten. A kirándulást iskolánk szervezte. A tanulók busszal utaztak.

    Olvass tovább

  • Nyílt nap! 2018.10.17.

    Kedves Érdeklődők! Az iskolánk iránt érdeklődő tanulók és szüleik részére Nyílt tanítási napot szervezünk. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az iskola tanítási óráiba, kérdéseket tehetnek fel tanárainknak és diákjainknak. Várunk benneteket sok szeretettel! Időpont: 2018.10.17.

    Olvass tovább

  • Tanévnyitó

    NAPPALI rendszerű GIMNÁZIUM-ban résztvevők részére: A Leonardo Média Akadémia Gimnázium és Szakgimnázium Tisztelettel meghívja az intézmény 9. évfolyamos tanulóit és szüleiket a Tanévnyitó Ünnepségére! Helyszín: Nyíregyháza, Báthory u. 5. az intézmény Közösségi terme. Időpont: 2018. szeptember 03. Hétfő 10:00. NAPPALI rendszerű SZAKKÉPZÉS-ben résztvevők részére: A Leonardo Média Akadémia Gimnázium és Szakgimnázium Tisztelettel meghívja az intézmény…

    Olvass tovább

  • Állásajánlat

    Tisztelt Érdeklődő! Iskolánk óraadói státuszba keres – emelt óradíjjal – matematika-fizika szakos tanárt! – BETÖLTÖTTÉK Iskolánk óraadói státuszba keres – emelt óradíjjal – spanyol nyelv szakos tanárt! Jelentkezni lehet: Leonardo Média Akadémia Gimnázium és Szakgimnázium 4400 Nyíregyháza, Báthory u. 5. Hadobás Istvánné igazgató +36 30 471 8371  

    Olvass tovább