leonardomediakademia@gmail.com

+36 42 788 430

4400 Nyíregyháza, Báthori u. 5.

2014

  • Tiszamogyorósi végzősök is bizonyítottak az érettségi vizsgán. 🙂

    A Tiszamogyorósi telephelyünk első érettségiző osztálya! Az intézmény nevében gratulálunk mindenkinek! A Polgármester Úrnak pedig köszönjük a támogatást!

    Olvass tovább

  • Pácini “estisek” is bizonyítottak az érettségin. 🙂

    A pácini végzőseink sikeres érettségi vizsgát tettek, gratulálunk a diákoknak és a pedagógusoknak egyaránt!

    Olvass tovább

  • Sikeres érettségi vizsgát tettek! 🙂

    Iskolánk első végzős osztálya, a 12.A, sikeres érettségi vizsgát tett. Gratulálunk! 

    Olvass tovább

  • Tanár – Diák focimeccs 2. évad! 🙂

    Iskolánk idén is focizni hívta diákjait, a Sóstói úton található kis műfüves pályára. Tavaly a tanárok ügyesen “helyt álltak”, idén reménykedve vágtak bele, hátha sikerül kiegyenlíteni az állást. A 2X20 perces félidő 8:8-as állást hozott, egy igazán szorosnak mondható mérkőzésen, ahol hol a tanárok, hol pedig a diákok csapata vezetett akár két góllal is. 🙂…

    Olvass tovább

  • Hebe+ négyfordulós országos angol verseny eredmények!

    A 2021/22-es tanévben megrendezett Hebe+ négyfordulós országos angol versenyen iskolánk három tanulója sikeresen vettek részt: Tornay-Csomor Zita, Bóra Bettina, Jakab Anita Angol B1 szinten 7. helyezést értek el. Szívből gratulálunk tanulóinknak!

    Olvass tovább

  • Pedagógusnap 2022 június 3-án az LMA-ban

    Örömben és sírásban is bővelkedett a június 3-i, pénteki nap. A diákok örülhettek, mert négy, rövidített óra után elmehettek, a pedagógusok is, hiszen sok, szép, szívből jövő ajándékot kaptak pedagógusnap alkalmából. Ezenkívül a 10.A osztály jóvoltából megható műsornak lehettünk tanúi, ami szintén nem nélkülözte a humort. Szavalattal, énekkel, filmes jelenettel és közös énekkel is készült…

    Olvass tovább

  • LMA – Nemzeti összetartozás napja 2022 – Kézfogás

    A nemzeti összetartozás napja alkalmából iskolánk pedagógusai és diákjai is elénekelték 2022 június 3-án 11 órakor Szarka Tamás “Kézfogás” című dalát.  

    Olvass tovább

  • Simon Márton – Költő, műfordító járt nálunk! 🙂

    Rendhagyó irodalom órán vehetettek részt tanulóink, ugyanis a 12. a osztály meghívására Simon Márton költőt, műfordítót, a slam poetry kiemelkedő alakját köszönthettük iskolánkban. A sikeres érettségi érdekében vendégünkkel Szondy Zsuzsa tanárnő beszélgetett munkásságáról és a Rókák esküvője című verskötetéről.

    Olvass tovább

  • Családi és Gyermeknap! 🙂

    Családi és gyermeknapra invitáltuk diákjainkat és családjukat a kertvárosi szabadidőparkba május 27-én, pénteken. A napfényes mulatság része volt a főzés, sütivásár, számháború, kötélhúzás, röplabda, rigging. Ezúton is köszönjük a szülők támogató hozzáállását és részvételét a programon.

    Olvass tovább

  • Tornázással és Zumbával indult a reggel a “Leo”-ban! 🙂

    Május közepén iskolánk diákjai és pedagógusai “fitt reggel”-en mozgatták át tagjaikat. A testmozgás után a tanulás is könnyedebben ment. Köszönjük szépen Gagna Eszter és Varga Edina közreműködését.

    Olvass tovább