leonardomediakademia@gmail.com

+36 42 788 430

4400 Nyíregyháza, Báthori u. 5.

Farsang 2024

Farsang a Leonardoban
Épp, hogy kihevertük a karácsony, és a szilveszter ünnepének fáradalmait, máris megérkezett a következő mulatság iskolánkba. Az LMA Gimnáziumban 2024. február 16-án került megrendezésre a Diákönkormányzat szervezésében, a télűző, tavaszt váró farsangi vigadalom.
Színes programok és versenyek tették élménydússá a napot. A sport szerelmesei pingpongozhattak, mások a kaszinóteremben számos társasjátékot próbálhattak ki, akik pedig farsangi sminket szerettek volna, a sminkszobában készíttethettek maguknak.
A versenyek a karaokéval vették kezdetüket, ahol számos diák csillogtathatta meg énektudását vagy rap-szövegek ismeretében a jártasságát. Az első helyezett Orosi Lili Anna 9. C osztályos tanuló lett. A Life Tinder versenyen a zsűri megválasztotta az LMA legcsábítóbb diákját, Veress Géza János 9. B osztályos tanuló személyében.
Természetesen a farsang elengedhetetlen kelléke a jelmez, amit mind a diákok mind a tanárok felöltöttek magukra, ezzel is növelve a jókedvet.
Az osztályok felvonulásán sok-sok ötletes öltözettel és műsorral találkozhattak a nézők. A 10. B osztály tanulói takarítói táncukkal elkápráztatták a zsűrit, így a jelmezes versenyt az ő csapatuk nyerte meg.
A jó hangulatú délelőttöt a tombola sorsolás zárta le. Sok-sok értékes nyeremény talált gazdára.
Az élményekkel teli nappal és a farsangi jókedvvel remélhetőleg sikerült elűzni a telet! Ezúton illeti köszönet Molnár-Dienes Emőke a diákönkormányzat munkáját segítő tanárnő és a DÖK lelkiismeretes munkáját.