leonardomediakademia@gmail.com

+36 42 788 430

4400 Nyíregyháza, Báthori u. 5.

Nyelvtanfolyamok – Angol Kezdő, haladó

KEZDŐ SZINT

Időtartam: 48 óra/félév
Díja: tanulóinknak 20.000 ft/félév
Tanulóink részére biztosított kedvezményes fakultációs képzés!

A képzés célja: egyrészről felzárkóztatás azon tanulók részére, akiknek nehézségeik vannak a nyelvtanulással, ill. nem tanultak még angol nyelvet, másrészről lehetőséget biztosítunk az alapfokú C típusú nyelvvizsga megszerzésére.

A tanórákon kiemelten foglalkozunk a szöveghallgatási készség fejlesztésével. Minden foglalkozáson kommunikációs készségfejlesztő gyakorlatokat végzünk játékos módon, mely által felkészítést nyernek az életszerű szituációk megfelelő kezelésére.

A választékosabb önkifejezés érdekében szókincsfejlesztő gyakorlatok is szerepelnek a tanfolyami előírásunkban. Mindezek mellett érdekes témájú szövegértési gyakorlatokkal egészítjük ki a nyelvtanulást.

 

HALADÓ SZINT

Időtartam: 48 óra/félév
Díja: tanulóinknak 20.000 ft/félév
Tanulóink részére biztosított kedvezményes fakultációs képzés!

A képzés célja: egyrészt a tehetséggondozáson alapszik, másrészt a középfokú C típusú nyelvvizsga megszerzését helyezi előtérbe.

A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetünk a középszintű nyelvvizsga témakörök feldolgozására ill. a szóbeli részfeladatok begyakorlására. A kommunikációs készségeket igyekszünk izgalmas feladatokkal fejleszteni.

Havonta szintzáró tesztek, levelek írásával mérjük a tanulók tudásszintjét. Nyelvvizsga típusú hallgatási gyakorlatokkal is segítjük a nyelvvizsga sikeres teljesítését.

Továbbá fontosnak tartjuk a szókincs bővítését is.